Shiva Yoga, kalix

Välkomna till mig och min blogg. Idag kommer det bli ett inlägg om det jag brukar göra på fritiden och det jag då gör är att gå på yoga i Kalix. Det är någonting som jag har gjort i flera månader nu och jag har verkligen hittat min inre fred på grund av detta. Har ni testat på att gå på yoga någon gång? Kan inte ni berätta er erfarenhet av det i kommentarsfältet då?

Mitt liv har bestått av stress och det har det egentligen gjort att jag alltid har vart stressad, även när jag har vart avslappnad. När jag då fick tips av en kompis att gå på yoga i Kalix där vi båda bor så kände jag att jag kanske skulle ge det en chans. Hon har följt med mig varje gång och det har nu blivit ett sätt för oss att umgås och samtidigt ett sätt som kan få mig att slappna av i kropp och själ. Det känns väldigt skönt att ha hittat en grej som har fått bort min ständiga stress, för jag har inte fått bort den sedan tonåren. Ni kan väl kommentera om ni är stressade ofta och vad ni är stressade över? Om ni bor nära tycker jag att ni ska gå på yoga i Kalix eftersom det är så himla avslappnande. Jag tackar min vän så mycket för att hon drog med mig på detta. Nu är detta inlägg på väg mot sitt slut så jag hoppas att ni har tyckt om det och att ni längtar till nästa inlägg. Då kommer jag berätta om en annan sak som har stillat min stress, men mer om det i nästa inlägg som sagt!